As the river ran by
kvisten er ikke den skarpeste kniven i skuffa . .
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Frode L.
Ingebjørg,

Komposisjonen var fin, men det er vel litt for uskarpt samt at bakgrunnen blir for rotete med svært ''dårlig'' bokeh. Hvilket objektiv har du brukt?
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Jeg synes refleksene fra blenderen her gjør et fint inntrykk og danner en fin bakgrunn til denne lille frosne kvisten.
Bildet er behagelig og se på og farvene synes jeg også går fint i sammen og kvisten behøver igrunnen ikke være skarpere!!?

Jo jeg liker bildet ditt veldig godt til mer jeg ser på det, ingen minus fra meg her:)

mvh arild
Inger-Lise S.
Selv om bildet kunne vært skarpere, liker jeg det. Refleksene gjør seg godt, fargene er fine. Godt lys og fin komposisjon.

Inger-Lise
Avsluttet .
God komposisjon og balanse mellom forgrunn og bakgrunn.
Det kunne vært skarpere.
I slike motiver synes jeg det er penest om det fokuserte motivet ikke fortsetter ut til kanten av bildet. Selvfølgelig ikke enkelt å få til med dette motivet

Mvh Christer
Thomas M.
Hei Hei :)

Fine farger, spennende skygger samtidig som lyset gjør mye av bilde her. og komposisjonen er det jo ingenting å si på, bra!, veldig bra! frost er et fint motiv.

mvh thomas mørch
Tone B.
Hei Ingebjørg,

Plasseringen av motivet i bildeflaten er fin, og bakgrunnen liker jeg godt - fint med refleksene. Lyset er også bra og tilfører bakgrunnen det lille ekstra i mine øyner. Når det gjelder selve motivet skulle jeg gjerne sett dette noe skarpere.

mvh Tone
Kristel S.
Hei Ingebjørg.
Noe gjør at jeg liker bakgrunnen bedre enn forgrunnen (likte bakgrunnen veldig godt!). Forklaringen trenger ikke å være annet enn uskarpheten, men jeg lurer på om jeg også kunne tenkt meg noe mer spennende til bakgrunnen...? Tja...nei... jeg vet ikke. Og uansett ville det blitt så subjektivt (men hva er vel ikke?).
Uansett så likte jeg godt lyset på kvisten, skulle ønske den var skarpere, ja.
Vh Kristel.
Odd Tore S.
Motivet er greit nok, men har vel mer potensiale:
- skarpere grein og rim, helst knivskarpt (eller helt utskarpt og drømmende, men da gjerne med litt mer futt i fargen?)
- rimet på hovedmotivet plasert mer over den mørke delen av bakgrunnen, rimet taper virkning mot lys bakgrunn selv om det står ganske tydelig ut mot det lyse på dette bildet
Stå på! Det er interessant å følge med på bildene dine.
Odd Tore
Christian H.
Enig med Odd Tore; enten knviskarpt eller helt uskarpt. Halvveisløsninger i forhold til skarphet fungerer sjelden. Bokehen plager ikke meg, syntes tvert i mot bakgrunnen er meget bra med linjen av gull og innslag av rødt, gult og blått. Høylysene på kvisten kunne vært jobbet litt mer med, om det er noe mer å hente. Enktelte stedet er helt utbrent, mens resten blir i lyseste laget. Syntes likevel bildet er pent å se på.
ingeborg w.
Fint motiv, med god bakgrunn (liker slike reflekser veldig godt) og stort sett bra farger. Skulle gjerne sett blomsten skarpere, og ikke fullt så lyse høylys. Jeg ville dempet blåfargen litt.
Tormod I.
Fint motiv og fin komposisjon, men jeg også ville vel hatt litt mer skarphet på greina. Dessuten hadde bildet hatt godt av å få fjernet litt av støyen (en runde i NeatImage eller lignende)

T :)
Fred S.
Blir nok en del gjentagelser for deg denne gangen, Ingebjørg, og her kommer ei ny hermegås: Bakgrunnen fin slik jeg opplever den, bladene ville jeg ha hatt så sylskarpe som mulig. That`s life, og snart er det høst igjen, med nye lauv og nye sjanser.

vh fred
Geir F.
Jeg synes også bildet ditt var bra. Likte godt hvordan blomsten følger samme bevegelsen som bakgrunnen. Vakre avstemte farger.
-geir f-
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer.

Ja, høsten er rett rundt hjørnet, Fred..
Terje V.
Hærlig bilde;) Friske farger og flott å se på!
Som du selv har nevnt er det litt forstyrrende at kvisten er litt uskarp.
Det gule feltet i bakgrunnen gir bildet en fin kontrast. Fin inndeling av fargetonene i bakgrunnen også;)

Mvh Terje


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu