Et hjem langt nord i Goa.
Dette og diverse andre bilder fra dagligliv i Goa finnes nå på min portfolio Roar47.foto.no
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Velstand og utvikling Roar.
Ja med åtti prosent på sultegrensen i India så forstår jeg dette godt.
Stor mangel på ris.
Mange detaljer her. Meget bra dokumentasjon.
Lykkelige er de i sin fattigdom ser det ut som, men det er vel kanskje bare utenpå.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Hans-Jørgen H.
Hallo Roar!

Synes dette er en fin dokumentasjon på en hverdag og virkelighet så langt fra oss.......
Hva i all væla har de dekket taket med?
Kanskje de stort sett er selvforsynte og lykkelig med det de har....
Hva vet vel jeg.

En trivelig kveld!
Hans-Jørgen
Lars B.
Et tankekors i fyldige farger - god dokumentasjon på en bostandard ukjent for de fleste. Må være spesielt å oppleve den siden av menneskers hverdag.

Hilsen Lars
Roar K.
Eivind M. Jacobsen:
Ikke så helt sikker på at du har rett i at disse bare er lykkelige utenpå. Her har minst en i familien jobb og da sulter de ikke. Dette er en landsby som stadig er i forandring fordi disse menneskene er her fordi det er jobb å få på fabrikken like ved. Blir det slutt på jobber drar de andre steder. Siste gang jeg var gjennom dette området var i 2007 og da var det fullt anleggsarbeid her. Langs veien før vi kom så langt som hit var det nye boliger så kanskje er området forandret nå.
Takker for kommentar.

Hans-Jørgen Hovelstad:
Ja, det er nok slk at de bruker det de finner. Nå kan jeg jo hverken bekrefte eller avkriefte det du sier for jeg snakker ikke disse menneskenes språk og de kan ikke engelsk. Men for meg virker det som om disee her ikke er de som er værst stilt - og overalt i India stiller folk gjerne opp til fotografering. Problemet her har alltid vært alle ungene som kommer løpende og skal være med på alle bildene så det er vanskelig å få tatt dokumentasjonsbilder uten att en haug med unger stiller seg foran. Denne gang var det lite unger og jeg fikk noen brukbare bilder selv om kvaliteten kunne vært bedre.
Takker så mye for kommentar.

Lars Biørn-Hansen:
Nå har vel jeg som bor der borte 5 måneder i året og har gjort i noen år mer vant til dette uten at jeg dermed vil bli tatt for å være kynisk. Det er så lite man kan gjøre. Man kan ikke gjøre noe med det. India er egentlig et rikt land, men forskjellene mellom fattig og rik er om mulig mye større enn andre steder i verden. Det finnes ikke et land i verden med så mange millionærer regnet i dollar som i India. De ligger nå også på annenplass når det gjelder antall milliardærer. Det sier noe om forskjellene. Jeg har tatt mitt valg og betaler for en jentunge gjennom SOS barnebyer og bygger er beste evne opp en bank-konto for henne så hun skal ha en start den dagen livet i barnebyen er over og hun kanskje skal studere.

Men det har jo ikke alltid vært slik. Da jeg første gang kom til Goa 1. januar 1973 som backpacker etter å ha reist gjennom 13 land i løpet av 2,4 måneder måtte jeg selv være forsiktig med pengebruken. Jeg skulle jo hjem igjen også.
En dag skerev jeg:

FALITENS ØYEBLIKK

Falittens øyeblikk
er det øyeblikk
da du må innrømme
at du er en dritt
tenkte jeg
da tiggeren ba om baxees,
men jeg gikk stivt forbi
mens en blodrød sol
sank i Det Arabiske hav.


Takker så mye for kommentar.

Roar
Torgeir J.
Fin dokumentasjon, men tror det kunne blitt bedre med litt lavere kontrast. Det skarpe solskinnet er vanskelig å fotografere i. Har vært i India to ganger og det er et spennende reisemål med mange fotomuligheter. Men ofte store folkemengder gjør det ikke alltid lett å få gode bilder.

Roar K.
Torgeir Johansen:
Takker så mye for kommentar.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu